lägga parkett golv i trä i Uppsala

Golvläggning

Vi hjälper dig med golvläggning i Uppsala

Vi på GH Golv är erfarna hantverkare med mycket god kunskap om golvläggning. Vi lägger alla typer av golv i olika miljöer och sköter allt från förarbete till slutlig finish av ditt nya golv. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss, och såklart även bli nöjd med vårt arbete. Som golvläggare arbetar vi med kvalitet och design i fokus helt efter dina önskemål.

Vill du att vi hjälper dig med golvläggning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information och offert. Ring så berättar vi mer.

Badrum med plastmatta som golv i Uppsala

Plastmatta

Plastmatta är ett tåligt golv med många användningsområden. Det är en enkel lösning om du vill förnya ditt golv enkelt men har också många positiva egenskaper som lämpar sig väl i badrum och våtrum.

Läs mer om plastmatta.

Anlita golvläggare i Uppsala för att lägga heltäckningsmatta

Textilmatta

Textil eller heltäckningsmattor lyfter ett rum och ger en varm och mjuk känsla. Textilgolv går snabbt och enkelt att lägga in och ger en ombonad känsla. Golvet lämpar sig väl i t.ex. sovrum och vardagsrum.

Läs mer om textilgolv.

ljust linoleumgolv i Uppsala

Linoleumgolv

Linoleumgolv är ett vanligt golv med många positiva egenskaper. Golvet är tåligt, håller länge, är lätt att hålla rent samt förekommer i många olika utföranden.

Läs mer om linoleumgolv.

epoxigolv lagt av golvläggare uppsala

Epoxigolv

Epoxigolv är ett samlingsnamn för olika typer av golv tillverkade i härdplast. Golvet är mycket tåligt och slitstarkt och kan läggas på många olika material i varierande miljöer.

Läs mer om epoxigolv.