Om oss

Om Gör Han Golv i Uppsala

Gör Han Golv har sitt säte i Uppsala och tillsammans har vi över 50års erfarenhet av just golvläggning. Med lång erfarenhet har vi kunskap och färdigheter för att ge dig en högkvalitativ service för att vägleda, rekommendera och hjälpa dig till rätt val av produkt. Den långa erfarenheten gör att vi är trygga i att arbeta med olika typer av golv och hantera problem som kan uppstå.

Vi håller en hög professionalism genom att vara pålitliga och arbeta enligt dina önskemål. Vi är tydliga och informerar om dig om kostnader och tidschema för att du ska känna dig trygg. Vi arbetar enbart med högkvalitativa material för en lång hållbarhet och ser till att vi utbildar oss för att ständigt hålla oss uppdaterade om nyheter.

Vi är GVK auktoriserade för våtrum och godkända att utföra Epoxiarbeten.

Vi är certifierade för golvläggning i våtrum via GVK

Våra tjänster

Här nedan hittar du mer information om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer eller har frågor gällande golv, oss eller våra tjänster.

Badrum med plastmatta som golv i Uppsala

Plastmatta

Plastmatta är ett tåligt golv med många användningsområden. Det är en enkel lösning om du vill förnya ditt golv enkelt men har också många positiva egenskaper som lämpar sig väl i badrum och våtrum.

Läs mer om plastmatta.

Anlita golvläggare i Uppsala för att lägga heltäckningsmatta

Textilmatta

Textil eller heltäckningsmattor lyfter ett rum och ger en varm och mjuk känsla. Textilgolv går snabbt och enkelt att lägga in och ger en ombonad känsla. Golvet lämpar sig väl i t.ex. sovrum och vardagsrum.

Läs mer om textilgolv.

ljust linoleumgolv i Uppsala

Linoleumgolv

Linoleumgolv är ett vanligt golv med många positiva egenskaper. Golvet är tåligt, håller länge, är lätt att hålla rent samt förekommer i många olika utföranden.

Läs mer om linoleumgolv.

epoxigolv lagt av golvläggare uppsala

Epoxigolv

Epoxigolv är ett samlingsnamn för olika typer av golv tillverkade i härdplast. Golvet är mycket tåligt och slitstarkt och kan läggas på många olika material i varierande miljöer.

Läs mer om epoxigolv.